Si mund të bëheni anëtar i Klubit të Tifozëve të Kombëtares?

Anëtarësim Bazë

Ju mund të bëheni anëtar duke ndjekur këto hapa:

1. Klikoni në Klubi Tifozët e Kombëtares.

2. Klikoni në opsionin “ Regjistrohu”.

3. Ndiqni dhe plotësoni me kujdes kredencialet e kërkuara si emër, mbiemër, e-mail, numër ID, etj.

4. Zgjidhni në fund llojin e anëtarësimit, në këtë rast duhet të klikoni “Paketën Bazë”.5. Pasi të keni plotësuar të gjitha fushat përkatëse, klikoni “Dërgo”.

Anëtarësim “Silver”ose “Gold”

Ju mund të bëheni anëtar duke ndjekur këto hapa:

1. Klikoni në Klubi Tifozët e Kombëtares.

2. Klikoni në opsionin “ Regjistrohu”.

3. Ndiqni dhe plotësoni me kujdes kredencialet e kërkuara si emër, mbiemër, e-mail, numër ID, etj.

4. Zgjidhni në fund llojin e anëtarësimit. (Paketa Silver ose Paketa Gold)

5. Pasi të keni plotësuar të gjitha fushat përkatëse, klikoni “Dërgo”

6. Kontrolloni e-mail-in tuaj ku ju është dërguar një e-mail në lidhje me pagesën që duhet të kryeni, në mënyrë që të konfirmohet paketa e anëtarësimit.

7. Klikoni “Paguaj Tani”

8. Në faqen që shfaqet, menjëherë plotësoni të dhënat e kërkuara në mënyrë që të finalizohet pagesa.

9. Pasi të jenë plotësuar të dhënat e kartës me të cilën do të paguani, klikoni në “Kryej Pagesën”.

10. Nëse të dhënat janë plotësuar në mënyrë të saktë dhe regjistrimi është i vlefshëm, do të ju dërgohet menjëherë konfirmimi në e-mail tuaj së bashku me kodin personal.

11. Kodi personal do të përdoret për blerjen e biletave në rast eventi ose për blerjet në FSHF Shop online.

* Cfarë është kodi personal?

*Kodi personal është një numër shifror unik dhe personal i cili mund të përdoret vetëm nga anëtari.

*Kodi personal nuk mund të përdoret nga askush tjetër përvec personit të regjistruar.

*Kodi personal përdoret në blerjen e Biletave ose të produkteve në dyqanin tonë online, Fshf Shop në hapësirën përkatëse. 

*Kodi personal bën të mundur blerjen e biletave të një eventi online në cdo sektor të lirë por edhe në sektorët e vecantë, të rezervuar për anëtaret e Klubit të Tifozëve.

*Kodi personal mundëson përfitimin e uljeve në dyqanin online FSHF shop.

*Mos e humbisni Kodin Personal.

* Cfarë duhet të bëj nëse më humbet kodi personal?

Nëse ju humbisni kodin personal ju lutemi të dergoni nje e-mail në tifozatekombetares@fshf.al.  

Kodi i ri do t’ju dërgohet në e-mail tuaj personal.