Ofertat tona

Përfitimet e anëtarësimit

Anëtarësi bazë

 • Regjistrim në databazën e FSHF-së.
 • Marrja e njoftimeve me email dhe newsletter të rregullt mbi të rejat rreth Kombëtares, futbollit shqiptar, ofertat në dyqanin zyrtar, etj.

*Anetarët nuk pajisen me barkod personal.

Anëtarësi Silver 

 • Regjistrim në databazën e FSHF-së.
 • Marrja e njoftimeve me e-mail dhe newsletter të rregullt mbi të rejat rreth Kombëtares, futbollit shqiptar, ofertat në dyqanin zyrtar, etj.
 • Pajisja me Barcode personal anëtarësimi Silver.
 • 2 bileta të siguruara për ndeshjet zyrtare kualifikuese të vlefshme European Qualifiers 2024.
 • 2 bileta të siguruara për ndeshjet miqësore.
 • 1 Biletë e siguruar për ndeshjet zyrtare dhe miqësore jashtë territorit Shqiptar, në zonën Aëay Fans.
 • Çmime preferenciale duke përfituar 10% zbritje në dyqanin zyrtar të FSHF-së në artikujt e përzgjedhur.

  * (Për oferta promocionale aplikohen scontot e ofertës).

*Kuota e anëtarësimit: 1.900lekë/sezon

Anëtarësi Gold

 • Regjistrim në databazën e FSHF-së
 • Marrja e njoftimeve me e-mail dhe newsletter të rregullt mbi të rejat rreth Kombëtares, futbollit shqiptar, ofertat në dyqanin zyrtar, etj.
 • Pajisja me Barcode personal anëtarësimi Gold.
 • Përfitimi falas i një fanelle zyrtare të Kombëtares, e personalizuar me emër dhe/ose numër.
  **Çdo anëtar duhet te dergojë e-mail në adresën e e-mail-it info@fshf.org.al, duke përcaktuar masën e fanellës ose personalizimin e saj. Fanellat mund t’i tërhiqni pranë zyrave tona ne Federaten Shqiptare te Futbollit.*
 • 2 bileta të siguruara për ndeshjet zyrtare kualifikuese të vlefshme European Qualifiers 2024.
 • 2 bileta të siguruara Vip Gold për ndeshjet miqësore. 
 • 1 Biletë e siguruar Cat1 për ndeshjet zyrtare dhe miqësore jashtë territorit Shqiptar.
 • Akses ekskluziv në seanca stërvitore të Kombëtares duke patur mundësinë e njohjes së lojtarëve. (GREET AND MEET)
 • Çmime preferenciale duke përfituar 10% zbritje në dyqanin zyrtar të FSHF-së në artikujt e përzgjedhur.
  * (Për oferta promocionale aplikohen scontot e ofertës).
 • Mundësi aksesi të një vizite të planifikuar në muzeun e FSHF.
 • Mundësi e zhvillimit të një tour brenda stadiumit disa dite para ndeshjes.

*Kuota e anëtarësimit: 15’000 lekë/sezon