Ofertat tona

Përfitimet e anëtarësimit

Anëtarësi bazë

 • Regjistrim në databazën e FSHF-së.
 • Marrja e njoftimeve me email dhe newsletter të rregullt mbi të rejat rreth Kombëtares, futbollit shqiptar, ofertat në dyqanin zyrtar, etj.

*Anetarët nuk pajisen me barkod personal.

Anëtarësi Silver 

 • Regjistrim në databazën e FSHF-së.
 • Marrja e njoftimeve me e-mail dhe newsletter të rregullt mbi të rejat rreth Kombëtares, futbollit shqiptar, ofertat në dyqanin zyrtar, etj.
 • Pajisja me Karte elektronike anëtarësimi Silver.
 • Cdo anëtari do t’i dhurohet një objekt simbolik me logon e Kombëtares tonë. 
 • 2 bileta të siguruara për ndeshjen miqësore Shqipëri – Itali.
 • 2 bileta të siguruara për ndeshjet zyrtare kualifikuese të vlefshme European Qualifiers 2024.
 • 2 bileta të siguruara për ndeshjet miqësore. 
 • 1 Biletë e siguruar për ndeshjet zyrtare dhe miqësore jashtë territorit Shqiptar, në zonën Away Fans.
 • Çmime preferenciale duke përfituar 10% zbritje në dyqanin zyrtar të FSHF-së në artikujt e përzgjedhur.
 • Cmime ekskluzive me 20% zbritje për blerjet në ditën/javën e ditëlindjes së anëtarit, në cdo artikull të dyqanit online të FSHF-së.
 • Cmime speciale për  Festat e Nentorit dhe festat e fundvitit. (Për oferta promocionale aplikohen scontot e ofertës).
 • Çmime preferenciale në blerjet e produkteve dhe shërbimeve të sponsorëve të FSHF-së

*Kuota e anëtarësimit: 1.900lekë/sezon

Anëtarësi Gold

 • Regjistrim në databazën e FSHF-së
 • Marrja e njoftimeve me e-mail dhe newsletter të rregullt mbi të rejat rreth Kombëtares, futbollit shqiptar, ofertat në dyqanin zyrtar, etj.
 • Pajisja me Karte elektronike anëtarësimi Gold.
 • Cdo anëtari do t’i dhurohet një objekt simbolik me logon e Kombëtares tonë.
 • Përfitimi falas i një fanelle zyrtare të Kombëtares, e personalizuar me emër dhe/ose numër.
 • 2 bileta të siguruara për ndeshjen miqësore Shqipëri – Itali.
 • 2 bileta të siguruara për ndeshjet zyrtare kualifikuese të vlefshme European Qualifiers 2024.
 • 2 bileta të siguruara Vip Gold për ndeshjet miqësore. 
 • 1 Biletë e siguruar Cat1 për ndeshjet zyrtare dhe miqësore jashtë territorit Shqiptar.
 • Ftesa për evente të dedikuara për anëtarët Gold me lojtarët dhe stafin e Kombëtares.
 • Akses ekskluziv në seanca stërvitore të Kombëtares duke patur mundësinë e njohjes së lojtarëve. (GREET AND MEET)
 • Çmime preferenciale duke përfituar 30% zbritje në cdo artikull në dyqanin online të FSHF-së.
 • Çmime ekskluzive me 50% zbritje për blerjet në ditën/javën e ditëlindjes në cdo artikull të dyqanit online të FSHF-së.
 • Cmime speciale për  Festat e Nëntorit dhe festat e fundvitit. Për oferta promocionale aplikohen scontot e ofertës.
 • Mundësi aksesi të një vizite të planifikuar në muzeun e FSHF.
 • Mundësi e zhvillimit të një tour brenda stadiumit disa dite para ndeshjes.
 • Çmime preferenciale në blerjet e produkteve dhe shërbimeve të sponsorëve të FSHF-së

*Kuota e anëtarësimit: 15’000 lekë/sezon